15 Eylül 2008 Pazartesi

Besiktasin Carsi Grubuna Ne Oldu?

Beşiktaşımızın Çarşı Grubunda ki Değişiklikler !
Müthiş iddia... Çarşı’yı siyaset mi böldü? başlıklı haberi sizlerle paylaşıyorum sayın okurlarımız..

Beşiktaş camiası bu ilginç iddiayla çalkalanıyor: Bazı gruplar taraftarı tehdit ediyor, yöneticiler bilet dağıtmaya mecbur bırakılıyor.

"YENİ ÇARŞI ESKİSİNİ BİTİRDİ"
Kısa bir süre önce kendisini lağvettiğini açıklayan ÇARŞI taraftar grubunun bu kararı neden aldığına kimse bir anlam veremedi. Kimileri "reklam amaçlı" yorumunu yaparken, ÇARŞI kendisini lağvediş sebebini "yönetimin ve camianın üzerine çıktığı" iddialarına son vermek olarak açıklamıştı. Ancak www.gazeteport.com adlı sitede yer alan bir iddia Beşiktaş camiasını karıştırdı. Sitedeki habere göre eski siyasi sabıkalılardan oluşan ve kendilerine 'Yeni Çarşı' adını veren bir grup, Alen ve arkadaşlarına baskı yapmıştı.

"ALEN ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ"İddialar korkunç: Sözü edilen 'Yeni Çarşı' grubu 18 Eylül'de İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Metalist maçında tribünde gövde gösterisi yaparak, camiaya "Artık bizim sözümüz geçecek" mesajı verecek. Bu gelişmelere bağlı olarak Alen Markaryan'ın Trabzon'a gitmemesi konusunda tehdit edildiği de iddia edildi. Geçtiğimiz yıl Trabzon'da oynanan maç esnasında da bazı taraftarların Hrant Dink cinayeti zanlısı Ogün Samast benzeri şapkalar giyerek Beşiktaş'ın tribün lideri Alen'i ölümle tehdit ettiği iddia edilmişti. Alen dünkü maça gitmedi.

Hiç yorum yok:

 

En güncel Beşiktaş Haberleri Hangi Sitede?

En güncel Denizli Haberleri Hangi Sitede?